Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Володимир Стретович представив у Львові „моновиставу у чотирьох актах”

Учора, 16 січня, у Львівському національному академічному драматичному театрі імені Марії Заньковецької відбувся традиційний Заньківчанський вечір. Цього разу його гостем був народний депутат України, лідер партії ХДС Володимир Стретович. Він представив присутнім, за його ж визначенням, „моновиставу у чотирьох актах без антракту”.
Понад дві години Володимир Стретович розповідав свою біографію: про дитинство, про початок та перебіг політичної кар’єри, про взаємостосунки з політичним бомондом України, а насамкінець дав коротку оцінку сучасній політичній ситуації в Україні та відповів на запитання залу.
За словами Володимира Стретовича, відставка уряду Юрія Єханурова не матиме жодних практичних наслідків, оскільки всім зрозуміло, що цей уряд працюватиме як мінімум до червня 2006 року, тому певні політичні сили хотіли просто дестабілізувати ситуацію. „Сьогодні фактично триває процес узурпації влади з боку Верховної Ради на чолі з Володимиром Литвином. Адже за новою редакцією Конституції України у випадку відставки чи хвороби Президента України його обов’язки виконуватиме вже не прем’єр-міністр, а голова Верховної Ради України”, – сказав Володимир Стретович.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ