Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Володимир Зеленський розповів про успішний візит до Польщі

Приємно завершувати цей тиждень із хорошими результатами для України – звернення Президента Володимира Зеленського

Як зазначив Президент України, Приємно завершувати цей тиждень із хорошими результатами для держави – по зброї, по міжнародній підтримці, по розширенню наших звʼязків зі світом, по нашому руху до НАТО.

"Найбільш вагоме цими днями, звичайно, візит у Польщу, наші домовленості, наші здобутки.

Польща виконала все задеклароване по танках: вони вже в Україні, зокрема «Леопарди». Є нові домовленості щодо БМП –більше сотні машин. Щодо бронетранспортерів – «Росомак» – 200 машин. Зараз сто, і сто згодом. Іще самохідні міномети, додаткові ракети, «МіГи»...", - розповів Зеленський у своєму зверненні до українців.

Він також додав, що досягнуто важливих домовленостей щодо економіки, щодо відбудови України – зокрема, для нашої Харківщини.

На рівні перших леді України та Польщі є різні проекти гуманітарні, медичні. Зокрема, це навчання наших медиків комплексній допомозі пацієнтам з опіками й екстреній повітряній евакуації поранених, зокрема в зонах бойових дій. Десятки наших лікарів уже пройшли чи проходять таке навчання. І проект матиме продовження – навчанням із реабілітації, навчанням українських психологів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ