Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Волонтерів Львівщини запрошують на форум благодійних ініціатив

Захід буде насичений навчанням та нетворкінгом для представників місцевих громадських та благодійних організацій.
Фото: МолоДвіжЦентр.Львів.

У неділю, 12 січня, у Львові проведуть перший форум благодійних ініціатив blahoforum.comПро це повідомили під час брифінгу у Львівській міській раді сьогодні, 9 лютого.

Організатори запрошують долучатись представників благодійних спільнот — фондів, організацій та громадських об’єднань Львова та області. 

“Головна мета заходу — показати те, що ми працюємо задля спільного результату, а не конкуренції. Також ми маємо на меті зібрати разом якомога більше громадських організацій, які ведуть волонтерську діяльність задля того, щоб у Львові з'явилась своя волонтерська комюніті”,  зокрема розповів керівник управління молодіжної політики ЛМР Ростислав Юник. 

На учасників чекає п'ять годин навчань та нетворкінгу. Як поділився Роман Цудний, директор молодіжного простору МолоДвіжЦентр.Львів, програма форуму складатиметься з двох основних блоків: перший блок  лекційний, у межах якого відбудеться запис live-подкасту «Голоси волонтерства» з Radio SKOVORODA про юридичну сторону благодійної діяльності. Окремо волонтери поговорять про взаємодію благодійних організацій і керівництва міста. Також менеджерка БФ Сергія Притули Меланія Подоляк розповість про налагодження фандрейзингової кампанії в роботі благодійних організацій. 

“Другий блок включає програму нетворкінгу між благодійними організаціями. Буде декілька модераторів, які допомагатимуть благодійним організаторам впоратись з викликами, з якими ті стикаються під час роботи, та обмінятись цінним досвідом", — додав Роман Цудний.

Наприкінці форуму на волонтерів чекає обмін контактами та долучення до спільного чату благодійників.

Інна Царук, комунікаційна менеджерка та голова відділу комунікацій благодійного фонду «Колеса перемоги» розповіла, що blahoforum.com — це неологізм, що концептуалізує три важливі тези: благодійність (blaho), форум (forum) та спільнота (com від community). На її думку, "лише об'єднавши спільні ресурси можна бути ефективними в аспекті благодійності". 

"Форум — це фундамент для закладення горизонтальної взаємодії та налагодження партнерства", — зазначила комунікаційниця.

Наразі на захід зареєструвались близько 60 релевантних організацій-учасників, зокрема з Львівщини.

Хто може стати учасником форуму:

Зареєструвати на форум свою громадську організацію, об’єднання чи фонд можна за посиланням. Участь можуть взяти до трьох представників від однієї інституції (кожен представник реєструється окремо). Реєстрація триває до кінця поточного дня. 

Потенційні учасники можуть знайти необхідну інформацію на сторінках організаторів  blahoforum.com у соцмережах. 

Час та місце проведення заходу: 

Локація проведення: !FestRepublic 

Дата та час: 12 лютого, початок о 12:00.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ