Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Ворог не віддає тіла трьох полеглих українських воїнів

Третю добу представники ОРЛО дають обіцянки та постійно змінюють час передачі тіл загиблих військовослужбовців Збройних Сил України. Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО.

У рамках гуманітарного проекту Збройних Сил України «ЕВАКУАЦІЯ 200», одразу ж після підтвердження факту загибелі наших захисників, розпочалася процедура щодо повернення тіл героїв на підконтрольну Україні територію.

Уже з 2 травня, українська сторона готова у будь-який час прийняти тіла загиблих захисників для подальшої їх передачі родичам. Проте вже третю добу представники ОРЛО дають обіцянки та постійно змінюють час передачі тіл загиблих військовослужбовців Збройних Сил України.

У свою чергу, у випадках загибелі ворога, представники Збройних Сил України, дотримуючись морально-етичних норм, завжди віддають тіла загиблих без будь-яких зволікань та маніпуляцій на свою користь.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, 1 травня, троє українських військовослужбовців, рятуючи свого пораненого побратима, героїчно загинули в районі Світлодарської дуги.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ