Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Восени відбудеться Третій молитовний сніданок Волині

Фото Луцька міська рада
Фото Луцька міська рада
Фото Луцька міська рада
Фото Луцька міська рада
Фото Луцька міська рада
Фото Луцька міська рада
1/3
Сьогодні відбулося чергове засідання Луцької ради церков. Про це повідомили 8 липня Гал-інфо у пресслужбі Луцької міської ради.

Одним із питань порядку денного було питання проведення восени Третього молитовного сніданку Волині. Міський голова Ігор Поліщук акцентував, що два попередні заходи відбулися у 2018 та 2019 роках. На жаль, за його словами, через пандемію коронавірусу минулоріч цей захід не проводили. Нині ж, ситуація стабілізувалась і 8 вересня проводять черговий загальнонаціональний молитовний сніданок у Києві. Він зауважив, що на початку вересня можна було б провести й Третій молитовний сніданок Волині.

Члени Луцької ради церков запропонувати провести захід на початку вересня. Тож вирішено розпочати підготовку до проведення події, визначити організаційні моменти. Вирішено, що під час Третього молитовного сніданку Волині буде проводитися збір коштів, які спрямують на потреби Волинського обласного територіального медичного об’єднання захисту материнства і дитинства.

Ігор Поліщук зауважив, що у Луцьку нема власної дитячої лікарні і маленькі лучани лікуються саме в обласному закладі, то варто їм допомогти у придбанні обладнання чи інших потребах. За його словами, вони спільно з керівництвом закладу визначать актуальні проблемні питання, які потребують негайного вирішення.

Учасники засідання обговорили й ідею спорудження у Луцьку пам’ятного знаку “Десяти Божим Заповідям”. Представник Церкви Адвентистів Сьомого Дня у Волинській області Віктор Власюк зауважив, що таку ідею вже виношували давно. Свого часу було розроблено макет скульптури. Однак, через низку причин цю ідею так і не втілили у життя.

Члени Луцької ради церков підтримали дану ідею, адже вона спільна для усіх християнських конфесій. Тому вирішено напрацювати варіанти можливих місць, де б цей пам’ятний знак можна встановити.

Також присутні обговорили й ряд організаційних питань.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ