Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівські студенти візьмуть участь в дослідженні молодіжної політики

15 березня в приміщенні Львівського обласного молодіжного центру Львові відбувся тренінг з підготовки регіональної програми з молодіжної політики.

Основною метою заходу стала підготовка обласної студентської команди для проведення аналізу державної політики в молодіжній сфері. 

Під час семінару-тренінгу представники вищих навчальних закладів області вчились досліджувати актуальні проблеми і будувати Дерево цілей, формували список стейкхолдерів, робили SWOT-аналіз адвокації студентства.

Найближчим часом робоча група, до якої увійшли студенти ЛНУ ім. І.Франка, НУ "Львівська Політехніка", Львівського національного аграрного університету і Дрогобицького державного педагогічного університету, розпочнуть проведення аналітичного дослідження зі стану реалізації молодіжної політики в області. Саме це дослідження буде покладено в основу пілотної Регіональної Програми розвитку молодіжної політики і соціальної згуртованості місцевого молодіжного середовища та студентства з числа ВПО і тимчасово окупованих територій.

Аналітичне дослідження проводиться в рамках проекту "Громадський супровід інтеграції студентської молоді з числа ВПО і студентів з тимчасово окупованих територій в приймаючі громади Київської, Львівської, Харківської та Херсонських областей", який реалізується за підтримки Фонду розвитку демократії Посольства США.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ