Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Впродовж доби оперативні групи ГУ МНС області здійснили 26 виїздів

Впродовж доби здійснено 26 виїздів оперативних груп районних та міських відділів Головного управління та 11 виїздів мобільної оперативної групи Головного управління. Про це «Гал-info» повідомила прес-служба ГУ МНС України у Львівській області.
Підрозділами ГУ МНС України у Львівській області до виконання невідкладних аварійно-рятувальних робіт залучено 89 осіб, 23 одиниці техніки та здійснено 22 виїзди на ліквідацію наслідків сильного вітру. З них : на розчищення доріг та вулиць від повалених дерев – 8, на пошкоджені дахи будинків –12, при падінні електроопор – 1, при припиненні подачі нафти на магістральному нафтопроводі „Дружба” – 1.
Для координації дій та організації виконання невідкладних аварійно-рятувальних робіт підрозділи Головного управління переведені в режим підвищеної готовності, організовано та здійснюється цілодобове чергування оперативних груп.
Протягом п’ятниці 19 січня виконані наступні аварійно-відновлювальні роботи: о 13 год. 25 хв. відновлено електропостачання тягової підстанції та о 13 год. 25 хв. поновлено рух електрооїздів на ділянці Стрий-Лавочне. З 12год. 57 хв. відновлено енергопостачання на нафто-перекачувальну станцію «Карпати» міжнародного нафтопроводу «Дружба» та з 14 год. 02 хв. поновлено перекачку нафти за підвищеним рівнем постачання 66 тис. т нафти за добу (норм. 48 тис. т). Також о 13.00 відновлено енергопостачання водозабору в м.Буськ і о 15.00 відновлено енергопостачання водозабору в м.Червоноград. Водночас відновлено енергопостачання 138 АТС та зв'язок із 64 населеними пунктами. Також відновлено енергопостачання 352 населених пунктів, 7 ПЛ-110 кВ, 3 ПЛ-35 кВ, 85 ПЛ-10 кВ, 1179 ТП.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ