Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Всесвітній громадській організації Rotary International виповнилось 114 років

22 лютого 2019р. – відбулось святкування 114 річниці із дня заснуваннянайчисельнішої та найдавнішої всесвітньої громадської організації Rotary International.

З цього приводу у Львові відбулась урочиста зустріч-святкування, якаорганізована ротарійським Дистриктом 2232 (Україна – Білорусь) та Ротарі Клубами Львова.

Під час події був підписаний Меморандум про співпрацю між Ротарі Дистриктом 2232 (Україна-Білорусь) (губернатор Сергій Завадський) та Всеукраїнською асоціацією керівників бізнесу (UABL) (очильник Руслан Бельтюков).

Також було проведено благодійну передачу сучасної електричної інвалідної коляски для Любові Волошин ( директор музею Олекси Новаківського), яка в дитинстві захворіла на поліомієліт (до слова. поліо у світі майже подолано завдяки наполегливим зусиллям руху Ротарі). Разом з тим, у вестибюлі центру Андрія Шептицького буде експонуватися виставка світлин про діяльність ротарійців Львова.

На заході був анонсований офіційний візит до Львова президента-елект Rotary Internanional Марка Мелоуні вже цього року, який присвячений 90 річчу ротарі в Україні. Це визначна подія, яка буде святкуватися у цьому і наступному роках.

Представництво Rotary International сьогодні присутнє по всьому світі та відкрита для усіх незалежно від національної чи расової приналежності, віросповідання та політичних поглядів. У світі налічується понад 34 000 клубів та понад 1 300 тисяч учасників.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ