Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вступники можуть виконати демонстраційний тест НМТ з англійської мови

Онлайновий тест з англійської мови з'явився на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти сьогодні, 21 березня.
Фото ілюстративне: Freepik

Про це інформує Міністерство освіти і науки України.

Потенційним учасникам НМТ нагадують, що під час проходження демонстраційного тесту, так і на реальному тестуванні можна вибирати послідовність виконання завдань, за потреби повертатися до того чи іншого завдання, змінювати варіант відповіді, а після завершення роботи – отримати результат тестування з цього предмета.

"Якщо учасник має повільний інтернет або не має можливості працювати протягом 60 хвилин за комп’ютером / із планшетом / телефоном, демонстраційний варіант тесту з англійської мови доступний для завантаження на електронний пристрій. Рекомендовано виконати завдання і звірити відповіді із правильними", — йдеться там.

У тестах з іноземних мов на реальному тестуванні не буде завдань з відкритою формою відповіді, як не буде і завдань з аудіювання, зауважують у відомстві. 

Нагадаємо, УЦОЯО вже підготував демонстраційні варіанти завдань з обох предметів обов’язкового блоку НМТ: з української мови, математикиісторії України та фізики

.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ