Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вулиця Тернопільська у Львові перетворилась на танкодром

1/3
Вулиця Тернопільська у Львові перетворилась на танкодром. "Вулицю знищили, а ремонтувати ніхто не хоче", - оборюються мешканці.

Зокрема, львів'янка Liuda Shevchuk на сторінці Варти-1 на ФБ ось як описала життя на цій вулиці: «От як тільки почався дощ, а це у Львові буває часто, так зразу нереально стало переходити дорогу чи по ній їздити. Кожного дня водити дитину в школу – це ціле випробування з перескакуванням калюж по болоті. Взуття можна і не мити. А дійти до смітників – взагалі неможливо. Здається, що живу у бабусиному селі, де дорога ніколи не знала асфальту. Вулицю знищили, а ремонтувати ніхто не хоче. Таке враження, що цього не зроблять, поки там зможе проїхати важка техніка забудовника. Бо ж на людей йому начхати. Цікавить, куди дивиться Сихівська районна адміністрація в особі пана Івасюка, який дав відповідь,що ведуться дорожні роботи,які триватимуть до листопада?».

Нагадаємо, 11 серпня прес-служба Львіської міської ради повідомив з посилання на в.о. голови Сихівської районної адміністрації Володимир Івасюк, на вул. Тернопільській, 17/21 розпочалися роботи з ремонту дорожнього покриття.

«Замовником робіт є Сихівська РА. Виконує роботи підрядна організація ПП «Львівдах». Тут буде виложено плиткою дорожнє покриття на міжквартальній території. Так, як роботи тільки розпочато і площа для виконання є доволі великою, то покриття плануємо завершити до листопада. Окрім цього, ми проводимо ремонт хідників на прибудинковій території цієї вулиці», – розповів тоді Володимир Івасюк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ