Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Вибір квартири в новобудові: на що варто звернути увагу

Купівля власної квартири – це надзвичайно важлива подія у житті кожної людини. Для того, щоб нове житло приносило лише приємні враження, необхідно чітко розуміти, за якими критеріями треба обирати нерухомість.

s4hl2maTd4nU4HhAR6WMixi9P11GJwC9BMr8WPJoX3nnmcKTp3j536goLXttRz2oT6aiu9x93b_D1HWf0Q141NXmgHq8u8ldDSGhjlz2gvZ0hTY8xIrZtKkZpy10q9Yrlr1EfSuy

Вторинний ринок житла має свої переваги, але наразі все більше покупців надає перевагу купівлі нерухомості у новобудові. Первинний ринок є вигідною інвестицією у майбутнє. Вибір надійного забудовника гарантує отримання комфортного та затишного житла у короткий термін https://budova.ua/kvartiry/.

На що звернути увагу у процесі обрання квартири

Якщо ви вже визначилися, що вашим майбутнім житлом буде квартира, придбана на первинному ринку, слід звернути увагу на критерії, за якими варто робити вибір.

Інфраструктура району

Перш ніж купити квартиру, зверніть увагу на наявність поблизу школи, дитячого садочка, супермаркетів, лікарень, спортивних комплексів та інших об’єктів соціального значення. Важливим також є наявність паркінгу поруч із будинком.

Матеріал будинку

Будинки економ класу часто будують із залізобетонних панелей. Це не найкращий варіант для проживання, оскільки влітку у квартирі вам буде занадто спекотно, а взимку – холодно. Цегляні будинки є більш екологічними та надійними, але вартість такого житла буде вищою. 

Планування квартири

При виборі житла звертають увагу на поверх, кількість кімнат, можливість індивідуального перепланування, розміщення по сторонах світу, кількість ліфтів, особливості вікон. Важливим є стан ремонту, у якому здається житло. Перед тим, як остаточно визначитися, варто вияснити, чи буде передбачено проведення розводки комунікацій, монтування системи опалення тощо. 

Особливості району

Якщо ви маєте намір купити квартиру, обов’язково ознайомтеся із місцевістю, де знаходитиметься ваш будинок. Поцікавтесь, чи забезпечені вулиці хорошим освітленням, як далеко знаходиться станція метро, чи не розміщені поруч із житлом пожвавлені магістральні вулиці.

Репутація забудовника

Купувати нерухомість слід лише у перевірених надійних забудовників, які гарантують вам якісне та комфортне житло, без фінансових ризиків. Таку репутацію має БК «Будова», яка має сталі показники невпинного розвитку протягом 30 років. На сьогодні компанія має в активі більше 30 житлових комплексів і їх кількість щороку зростає.

Будьте уважні при виборі вашого майбутнього житла і ви напевне придбаєте комфортну та затишну оселю!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ