Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Види бонусів від букмекерських контор: як отримати вигоду від ставок на спорт

Кожна букмекерська контора (БК) використовує бонусні програми для залучення клієнтів та збільшення свого прибутку.

Цей поширений маркетинговий прийом використовують інтернет-брокери, що дає можливість також підвищити їх рейтинг. У 2023 році бонуси букмекерських контор виражаються в грошовому заохоченні у різних валютах (доларах, євро, гривнях, тощо), яке нараховується на особистий рахунок користувача БК. Це свого роду винагорода для клієнтів, що стимулює любителів спортивних ігор спробувати свої сили в ставках на спорт.

БК надають різні види бонусів. Багато букмекерів пропонують бонус за реєстрацію на порталі, який зазвичай видається тільки один раз. Щоб отримати такий бонус, потрібно виконати цілий ряд вимог. Наприклад, необхідно внести грошові кошти на депозит, завантажити додаток, зробити ставку на певну подію з коефіцієнтом не менше зазначеного в умовах (депозитний бонус) та інші.

Основні види бонусів та акцій від букмекерських контор:

  1. Бонуси за лояльність.
  2. Бонуси за реєстрацію та поповнення гравецького рахунку.
  3. Бонуси, що приурочені до важливих подій або турнірів у світі спорту.
  4. Безкоштовні ставки.
  5. Щомісячні або квартальні промокоди та купони.
  6. Нарахування на депозит або інші призи за тривалу співпрацю з однією БК.
 

Невеликі контори можуть пропонувати бездепозитні бонуси, що дають змогу зробити ставки та заробити реальні гроші. Проте, ці віртуальні кошти можна вивести у готівку тільки після виконання вимог контори, тож легкого заробітку не буде. Така практика допомагає букмекерській конторі контролювати відтік грошових коштів та привертати нових клієнтів.

Величина грошових нарахувань

На своїх сайтах букмекерські контори встановлюють фіксовану суму бонусу (наприклад, від 10 до 50 одиниць певної валюти) або процентне співвідношення, яке залежить від суми поповнення депозиту або розміру ставки, але не більше визначеного максимуму. Щоб отримати бонус, гравець повинен уважно ознайомитись з критеріями надання бонусу, його виведення та використання. Помилки, які допускають гравці, можуть призвести до втрати бонусів, зокрема неправильно введеного бонус-коду та невиконання правил розіграшу.

Вибір бонусів та акцій від БК

На сайті "Обрати букмекера" представлена інформація про українські букмекерські контори, які пропонують найкращі бонуси та акції у 2023 році (фрібети, акції, програми лояльності, конкурси тощо). За допомогою функціонального фільтра можна задати параметри цікавлячих заохочень та вибрати підходящого букмекера. У фільтрі необхідно вибрати такі параметри:

  • умови бонусу,
  • мову,
  • платіжні системи,
  • суму бонусу,
  • валюту.

Співробітники нашої компанії щодня відстежують рекламні акції, які запропонували різні БК, що дозволяє надавати максимально точну інформацію про бонуси та акції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ