Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вихованці Ліцею імені Герої Крут відвідали військову академію США

Ліцеїсти Комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський ліцей імені Героїв Крут» з офіцерами-вихователями відбули з навчально-пізнавальною поїздкою до Сполучених Штатів Америки. Про це повідомляє ЛОР.
Фото: ЛОР

Протягом найближчих тижнів вони матимуть зустрічі з військовослужбовцями США, відвідають військові навчальні заклади та державні установи, зустрінуться з представниками української діаспори та американськими посадовцями та волонтерами.

Вже відбулася одна із найочікуваніших точок програми перебування крутян – відвідування Військової академії США в місті Вест-Пойнт.

«Овіяна історичною славою та сповнена традицій, ця військова школа має своїм фундаментом наполегливу працю кадетів над собою та дотримання кодексу честі. Випускник Вест-Пойнту, отримуючи своє лейтенантське звання, отримує своєрідний знак якості в подальшій службі.

Перед особовим складом академії Вест-Пойнту виступають президенти США, конгресмени, а також високопосадовці інших країн. І це не проста «данина моді» – дійсно у цих стінах формується військова та державна еліта США» - зазначили за підсумками відвідин військової академії у Львівському ліцеї імені Героїв Крут.

За організацію подорожі у ліцеї дякують благодійному фонду «Мости допомоги Україні», а також усім жертводавцям, які відгукнулися допомогою.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ