Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вихованці ЛьвДУВС влаштували свято для діток

1/2
Як повідомили у прес-службі ЛЬВДУВСнями відбулась благодійна акція «Подай руку допомоги!». У рамках заходу вихованці Львівського державного університету внутрішніх справ влаштували свято для малюків із малозабезпечених сімей.

Дітки отримали солодощі та дарунки, а також залюбки поспілкувалися з активною молоддю вишу. Захід відбувся за ініціативи Ради курсантсько-студентського самоврядування ЛьвДУВС.

«Загалом, учасниками акції стали 14 дітей із малозабезпечених родин міста Львова. Усі малюки - 5-річного віку, тож особливо потребують турботи та піклування. Нашим основним завданням було не лише допомогти цим діткам матеріально, але й огорнути їх теплом любові та підтримки, подарувати щирі емоції», - зазначила голова Ради курсантсько-студентського самоврядування Діана Новоженя.

Зустріч із малюками проходила у Будинку дитячої та юнацької творчості Шевченківського району міста Львова. Маленькі учасники акції отримали пакунки із солодощами і фруктами. Окрім цього, діткам передали канцелярські товари та речі першої необхідності. Втім, найбільший захват у малечі викликали цікаві інтерактивні ігри, які для них влаштували вихованці ЛьвДУВС.

Прес-службі ЛьвДУВС

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ