Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Виконання бюджету, борги, оптимізація, ДТП - Синютка мав Skype-конференцію з районами

6 листопада голова Сокальської РДА Роман Токай та голова Сокальської районної ради Микола Пасько взяли участь у спілкуванні голови Львівської ОДА Олега Синютки з головами райдержадміністрацій та міськими головами міст обласного значення у режимі Skype-конференції. Про це повідомили у Сокальській РДА.

Було розглянуто такі питання: підсумки виконання місцевих бюджетів області за січень-жовтень 2017 року; про забезпечення коштів на оплату праці у місцевих бюджетах у 2017 році та оптимізацію мережі бюджетних установ; про планування заходів з безпеки дорожнього руху та зменшення кількості ДТП у 2018 році; про перебіг пілотного проекту «Рука допомоги»; про імплементацію норм Закону України «Про освіту».

За інформацією фінансового управління Сокакльської РДА, станом на 1 листопада 2017 року до бюджету Сокальського району надійшло 186938,4 тис.грн податків та зборів, що становить 124,9% планових призначень на 10 місяців та 107,5% річного плану. Надходження більші відповідного періоду минулого року на 49010,1 тис. грн або 135,5%.

Із 37 місцевих рад планові призначення 10 місяців виконали всі місцеві ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ