Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Виконком Львівської облради запрацював

Сьогодні, 27 січня, голова Львівської облради і в. о . голови Виконкому Петро Колодій провів нараду за участі керівників фракцій облради та голів департаментів Львівської ОДА. Про це Гал-інфо розповів один з учасників наради, голова бюджетної комісії ЛОР Ярослав Качмарик.

На нараду, за словами Качмарика, прибули майже всі керівники департаментів. До їх відома довели останні рішення сесії облради, зокрема, про підтримку Народної ради в Києві, створення Виконкому, муніципальної дружини тощо. Також говорили про забезпечення життєдіяльності області, безперебійну роботу всіх департаментів та координацію дій з Виконкомом.

На запитання про те, кому мають підпорядковуватися департаменти, ОДА чи Виконкому, Качмарик зазначив: «Кожен департамент має перелік своїх функціональних обов’язків, які повинен виконувати, незалежно від ситуації в країні. А що стосується Виконкому, то структуру управління за один день створити неможливо».

Він також зауважив, що всі соціальні виплати, зарплати, пенсії, стипендії, надходять і виплачуються. Крім того, Качмарик повідомив, що завершується робота над проектом бюджету у Львівській області, і від завтра розпочинаються бюджетні слухання.

«Загалом, цю нараду можна вважати початком роботи Виконкому», – підсумував він. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ