Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Виконком прийняв зміни до бюджету Львівської МТГ на 2021 рік

Виконавчий комітет прийняв рішення "Про зміни до бюджету Львівської міської територіальної громади на 2021 рік". Тож цим рішенням враховано освітню субвенцію у сумі 12 млн грн, а також збільшення планованого доходу від продажу земельних ділянок на 70 млн грн. Про це повідомили 24 березня Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.
Фото ЛМР

ʺПропонується збільшити надходження від продажу земельних ділянок на 70 мільйонів гривень. З них 59 мільйонів — на об'єкти бюджету розвитку, а 11 мільйонів — кошти для забезпечення обслуговування боргу. І крім того є субвенція, яка надійшла на освіту, — в сумі 12 мільйонів гривеньʺ, — сказала під час доповіді в. о. директора департаменту фінансової політики Ліліанна Римар.

Водночас член виконкому, перший заступник міського голови Андрій Москаленко повідомив, що є ще два дуже важливі проекти, які мають реалізовувати у місті.

ʺМи пропрацьовували ще два проекти, які є життєво важливими з точки зору завершення — тому ми просимо врахувати збільшення на 20 млн грн доходу від продажу майна. Мова про два важливих інфраструктурних проекти — про вул. Залізничну і про міст на вул. О. Ковчаʺ, — сказав Андрій Москаленко.

Відтак рішення ʺПро зміни до бюджету Львівської міської територіальної громади на 2021 рікʺ проголосували з зауваженнями.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, ЛМР прийняла рішення щодо підтримки бізнесу, у зв`язку із карантином.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ