Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Виконком УАФ одноголосно затвердив футбольні символи України

У п’ятницю, 11 червня, виконком Української асоціації футболу офіційно затвердив футбольні символи України, і тепер гасла “Слава Україні!” і “Героям слава!” отримали офіційний футбольний статус.

Про це написав голова УАФ Андрій Павелко на своїй сторінці у Facebook.

Повідомляється, що його пропозицію виконком підтримав одногоголосно - 45-ма голосами.

Відтепер, разом з малим гербом УАФ у вигляді Тризубу з написом "Ukraine", на всіх офіційних заходах УАФ, заходах за участю представників УАФ на міжнародній арені і в матчах національних збірних зможе використовуватися великий герб — карта України з Тризубом в центрі. 

Також Виконком затвердив офіційний футбольний статус гасел «Слава Україні!» і «Героям слава!» на всіх матчах наших збірних. 

"Унікальний національний футбольний код, який містять в собі ці атрибути, об’єднав усіх українців, з різних регіонів України і наших земляків з різних країн і континентів. Ми зобов’язані і маємо за честь оберігати його і наповнювати новою силою єднання! Вітаю всю футбольну Україну з цим історичним рішенням!", - зазначив Павелко.

Нагадаємо, як повідомляло раніше Гал-інфо, УЄФА зобов'язала Україну внести зміни в форму футбольної збірної перед стартом чемпіонату Європи. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ