Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові виділили більше як 1 млн грн на зрізку аварійних дереву

Виконавчий комітет Львівської міської ради сьогодні, 4 жовтня, погодив зміни до річного плану пріоритетного фінансування природоохоронних заходів з міського фонду охорони навколишнього природного середовища у 2017 році, передає кореспондент Гал-інфо.

Як зазначив директор департаменту містобудування Львівської міської ради Сергій Коровайник, йдеться про перерозподіл коштів з фонду навколишнього і природного середовища.

«Зокрема, ми даємо по 198 тис. грн усім адміністраціям на заходи з озеленення. В основному – це зрізка аварійних дерев», - сказав Сергій Коровайник.

Додамо, що у Львові є шість районних адміністрацій: Галицька, Залізнична, Личаківська, Сихівська, Франківська та Шевченківська. Загальна сума виділених коштів становить 1 188 000 грн.

Своєю чергою міський голова Львова Андрій Садовий зазначив: «Я вас дуже прошу, щоб до аварійних дерев бути максимально уважними. Якщо десь є якесь аварійне дерево, а ми не вписуємося в бюджет, то ми додамо кошти, щоб не було біди. Ви бачили, які випадки бувають. Це життя людей. Не дай Боже!».

Він попросив підготувати доручення, згідно з яким усі районні адміністрації та ЛКП мають перевірити аварійність дерев.

«Щоб ішли і дивилися в парки, сквери, на магістралі. Хай підіймуть голову вверх», - сказав Садовий.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, 14 вересня в центрі Львова, на парковці, що на вулиці Валовій, старий клен впав та розчавив автомобіль народного депутата Оксани Юринець.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ