Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Винні у жорстокому вбивстві Вербицького переховуються в Росії

Перший заступник голови Національної поліції Василь Паскал в інтерв’ю Цензор.НЕТ повідомив, що правоохоронці розкрили злочин, вчинений під час Майдану. Йдеться про справу з викрадення громадських активістів Ігоря Луценка та львів’янина Юрія Вербицького. Нагадаємо, що Юрія Вербицького викрали з лікарні та жорстоко закатували.

В інтерв'ю Цензор.НЕТ Василь Паскал сказав, що  до злочину причетні 11 людей банди Олексія Чеботарьова.

Він також заперечив причетність карного розшуку до вбивств і катувань майданівців: «Карний розшук не має ніякого стосунку до нападів на активістів, до викрадань і вбивств. Це брехня, і дуже цинічна, бо саме карний розшук розкрив ці злочини».

«Блаженні миротворці»: Кілька тисяч львів’ян прощаються з Юрієм Вербицьким. Фото. Відео

«У ході розслідування з'ясувалося, що незаконну операцію і викрадення Вербицького і Луценка скоїли бандити з угрупування Олексія Чеботарьова. Матеріали вини банди зібрані вичерпні, в результаті 11 бандитів оголошені в міжнародний розшук. Це Чеботарьов, Зубрицький, Неживий, Якубович, Ляхович, Богдан, Щукін, Мисливий, Таран, Тенді, Тиднюк. Водій банди Тиднюк був затриманий, дав свідчення, однак після того, як суд випустив його під домашній арешт, також втік. Банда нині є в Росії», - повідомив Паскал.

Брат Юрія Вербицького упізнав тіло, знайдене у лісосмузі

Він також розповів, що розкрито і напад на Тетяну Чорновол: «Його здійснили 5 чоловік. Двоє бандитів Котенко та Залюбовський затримані і засуджені. Троє - Нетребко, Корнілов, Зінченко встигли втекти, вони зараз також у Росії". 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ