Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Винники приймають учасників Міжпарламентської Ради Україна-НАТО

Винники вітають близько двох десятків депутатів з 13 країн світу, які є учасниками Міжпарламентської ради Україна-НАТО у Винниках.

З ознайомчим візитом у Винники прибули учасники-партнери України, які беруть участь у засіданні Міжпарламентської Ради Україна-НАТО 24-25 червня.

В ході неформальної зустрічі Володимир Квурт розповів гостям про історію міста та подарував символічні подарунки, в числі яких – керамічний сувенірний смайлик.

«Це історична подія для нашого міста. Україна має особливий статус у парламентарів всіх країн членів НАТО. Тут присутня Президент Парламентської Асамблеї НАТО Мадлєн Мун – очільниця, яка є прихильницею об’єднаної Європи і модерує Україну, а також один із найбільш впливових – депутат трьох скликань парламенту Канади від правлячої Ліберальної партії Борис Вжесневський, який очолює групу дружби з Україною – найчисленніше об’єднання депутатів у чинному парламенті», – прокоментував міський голова Винник, кандидат у народні депутати України Володимир Квурт.

Також, п. Вжесневському передано відзнаку Почесного громадянина Винник Ігоря Ігнатовича, яку він обіцяв передати канадському бізнесмену з українським корінням, оскільки за його словами вони товаришують.

Серед учасників засідання – Президент Парламентської Асамблеї НАТО Мадлєн Мун, Голова Постійної делегації Канади у ПА НАТО Борис Вжесневський, Голова Верховної Ради України Андрій Парубій, Голова делегації Верховної Ради у Парламентській асамблеї НАТО Оксана Юринець,  т.в. о голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ