Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Винники реалізували шанс на динамічний розвиток, – Квурт

У Винниках за останні пару років покращили сполучення зі Львовом, освітлили майже 100% вулиць з використанням енергоощадних ламп, відчинили двері нового дитячого садочка на півтисячі місць, запустили в дію сучасні каналізацію та водопровід, продовжують ремонтувати дороги й тротуари. Окрім того отримали понад 4 млн грн надходжень від інвестиційних внесків.

Про це розповів містянам міський голова Володимир Квурт на своєму звіті.

За його словами, у Винниках замінили та проклали понад 4000 погонних метрів водонапірних та водовідвідних мереж, завершили будівництво напірного колектору між каналізаційно-насосними станціями по вулицях Дмитерка та Кільцевій, на реконструкцію дитсадка та добудову котельні витратили 48,378 млн грн, вже освітлено 93% вулиць в місті, а цьогоріч планують освітити усі 100%.

«Винники реалізували шанс на динамічний розвиток. Усі ці позитивні зміни - результат спільних зусиль нашої громади. Дякую кожному мешканцю за активну позицію, підтримку й довіру. Любов до свого міста - це рушій змін на краще. У цьому 2019 році зробимо ще більше», - наголосив Володимир Квурт.

У місті також очистили річки Марунька та Миклашівка, облаштували сквер Вайнберг. Провели низку культурних та спортивних заходів – Міжнародний фестиваль духовних співів «Достойно є», Містичне свято на Купала, Свято героїв, презентацію Кубків Ліги чемпіонів УЄФА та інші. Окрім того, у місті відкрили ІТ-школу для школярів, а позашкільною освітою та вихованням охоплюють понад 2000 діток.

Зараз у Винниках працюють над розробкою проектно-кошторисної документації трамвайного сполучення між Львовом та Винниками, створенням окремого відділу поліції, над завершенням ремонтів тротуарів та доріг у місті та дороги Львів-Винники, впровадженням культури роздільного сортування сміття та інше.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ