Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Випускники програми SkillLabs презентували соціальні та підприємницькі проекти

Сьогодні, 3 листопада, у Львівському обласному молодіжному центрі відбувся захист проектів учасників програми «SkillLabs: власна справа та успішна кар’єра».

Програма тривала з 25 вересня та зібрала понад 30 активних молодих людей Львівщини віком 16-30 років, які напрацювали власні проекти та соціальні ініціативи і готові втілювати підприємницькі проекти.

На презентацію завітав голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка. Він зазначив, що хоча для цієї зустрічі ніякої презентації не готував, однак, багато з цих проектів, які побачив, нагадують те, яким він був двадцять років назад, і наголосив, що учасникам не потрібно зупинятись, а завжди рухатись вперед, адже історію творять люди, і все в наших руках.

Організатори проекту: Центр «Розвиток КСВ» і Фонд ООН у галузі народонаселення за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Львівської обласної державної адміністрації та Львівського обласного молодіжного центру.

Кожна програма влючала по 8 зустрічей, які присвячені особистісному росту, успішній кар’єрі та розвитку власної справи. Частину занять провели компанії, які стали підписантами Пакту заради молоді.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ