Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Вийшла друком нова книга Богдана Кушніра “Класичний шпигун”

Напередодні видавництво Фоліо видало новий іронічний роман Богдана Кушніра “Класичний шпигун”. Книга розкриває тему протистояння розвідок України та росії. Автор описує реальні та історичні події.

Пригодницька книга "Класичний шпигун" розповідає про молодого та відважного письменника, що мріє написати бестселер про розвідку. Герой приїжджає до столиці росії, як закордонний журналіст. Однак вже з перших днів за ним стежать секретні служби. Згодом російські служби вважають його шпигуном,  а українці сприймають його, як московського агента. Гра розпочинається…

Зазначимо, романи Богдана Кушніра написані на грані документалістики, часто очевидцем та учасником був він сам.

“Художньою прозою можна сказати більше  ніж документалістикою. Можна заглянути в майбутнє чи провести паралелі, а документалістика не дозволяє цього. Також, було безліч матеріалу, що потрібно донести до читача”- розповідав Богдан Кушнір в ефірі “Першого Західного”.

Нагадаємо, Богдан Кушнір український письменник та журналіст, оглядач газети “Голос України”.  Автор романів “На лінії зіткнення. Любов та ненависть”, “Невидима павутина”, “Таки війна…Із спогадів офіцера сектору А”.

Зокрема, у  2013 році автор передбачив, що росія використовує Зимову олімпіаду в Сочі - для вторгнення в Україну.  У 1995 році він відкрив український кореспондентський пункт в москві, а з початком російсько-української війни почав служити в Силах спеціальних операцій Збройних сил України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ