Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вийшов з магазину і зник: на Львівщині розшукали 5-річного хлопчика

6 вересня близько 15.30 у Стрийський відділ поліції звернулась мешканка райцентру, яка повідомила, що на вулиці Шевченка, поблизу одного із магазинів, вона виявила малолітнього хлопчика, який загубився. Про це повідомили 7 вересня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

На місце події негайно виїхав екіпаж групи реагування патрульної поліції Стрийського відділу поліції. Хлопчик був дуже наляканий та, зважаючи на вік, не міг пояснити - де його батьки та вказати адресу свого проживання. Єдине, що він повідомив про себе – це те, що його звати Олексійко. Поліцейські відвезли дитину до відділу поліції та взялись до розшуку батьків.

У товаристві правоохоронців хлопчик швидко заспокоївся та проявив неабиякий інтерес до роботи поліцейського. Він проїхався у службовому автомобілі, довідався про те як затримувати правопорушників, які спецзасоби використовують правоохоронці під час несення служби, після чого оголосив, що також стане поліцейським коли виросте.

Невдовзі у Стрийський відділ поліції зателефонувала жінка, котра повідомила про зникнення свого п’ятирічного сина.  За її словами, вона разом з двома дітьми зайшла  у магазин  -  тим часом її п’ятирічний син вийшов з приміщення магазину на вулицю та загубився. Самостійно розшукати дитину жінка не змогла та звернулась за допомогою у поліцію. Вона виявилась матір’ю Олексійка, який вже перебував під опікою правоохоронців.

Поліцейські передали жінці сина та провели з нею профілактичну бесіду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ