Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Визначено порогові бали “склав/не склав” з іноземних мов і біології

20 червня на інформаційних сторінках учасників буде розміщено результати ЗНО з англійської, німецької, французької, іспанської мов та біології. Про це повідомляє прес-служба Українського центру оцінювання якості освіти.
Визначено порогові бали “склав/не склав” з іноземних мов і біології

Цього ж дня у розділі "Керівникам закладів освіти" буде завантажено відомості результатів державної підсумкової атестації, проведеної у формі зовнішнього незалежного оцінювання.

Сьогодні відбулося друге засідання експертної комісії при Українському центрі оцінювання якості освіти з визначення порога "склав/не склав". Було визначено пороговий бал «склав/не склав» для тестів з англійської, німецької, французької, іспанської мов, біології. Члени експертної комісії після обговорення ухвалили рішення встановити пороговий бал з іноземних мов, що відповідає 19 тестовим балам, з біології – 23.

Від загальної кількості осіб, які брали участь у тестуванні з кожного з названих нижче предметів, поріг "склав/не склав" подолали: з англійської мови 87,3 % осіб; з німецької – 79,4 %, французької – 87,7 %, іспанської – 83,3 %, з біології – 91 %.

Звертаємо увагу, що учасники тестування поточного року зможуть ознайомитися зі скан-копіями своїх бланків відповідей. Бланки відповідей з іноземних мов, біології буде розміщено на інформаційних сторінках учасників до 21 червня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ