Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вже завтра перший тепловоз GE вийде на колії – Євген Кравцов

Перший тепловоз GE 8 листопада здійснить пробігові випробування в реальних умовах на українській залізниці. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив керівник Укрзалізниці Євген Кравцов.
GE TE33AC

«Вже завтра перший тепловоз GE вийде на колії. Це будуть пробігові випробування в реальних умовах на українській залізниці. "Тризуб" проїде відстань у 150 км у складі вантажного поїзда на ділянці Кременчук-Ромодан. Керуватиме новим тепловозом локомотивна бригада з депо Мелітополь, хлопці вивчали особливості експлуатації ТЕ33АС у Казахстані», – повідомив в.о. голови правління АТ «Укрзалізниця».

Євген Кравцов також розповів, що умови контракту дотримуються чітко. «На сьогодні 15 нових локомотивів виробництва GE вже в Україні на доукомплектації. Все чітко за контрактом. Ще 15 отримаємо у першому кварталі», – розповів Євген Кравцов.

Як повідомлялося раніше, 23 лютого 2018 року  було підписано пакет важливих документів довгострокового партнерства з GE. З них розпочався перший етап довгострокового партнерства з компанією General Electric для оновлення та модернізації парку тепловозів Укрзалізниці. Перші 30 вантажних дизельних локомотивів GE TE33AC з рівнем локалізації 10%. Поступово рівень локалізації буде доведений до 40%. Українські підприємства, які  будуть залучені в кооперацію та сертифіковані GE, отримають змогу стати постачальником товарів та послуг для GE та інших виробників під час реалізації аналогічних проектів в інших країнах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ