Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вже завтра у Львові відбудеться перший Форум волонтерства

Волонтери, представники громадських організацій та благодійних фондів, активісти і представники органів державної влади та місцевого самоврядування стануть учасниками першого у Львові Форуму волонтерства, що відбудеться вже завтра, 9 грудня. Про це інформує ЛМР.

Під час форуму обговорять актуальні питання та можливі рішення задля покращення ефективності волонтерської діяльності.

Реєстрація для участі у форумі триває за посиланням. Інформацію про локацію події та запрошення організатори надішлють зареєстрованим учасникам. 

Акредитаційна форма для ЗМІ тут.

«Учасники дізнаються про успішні кейси, інструменти підтримки волонтерів, правові аспекти та стратегії для розширення волонтерської спільноти, спільно визначать виклики та обговорять їх із представниками влади.

Спікерами Форуму стануть відомі волонтери Львова та представники волонтерських та благодійних організацій: Володимир Андрєєв, Олена Вузька (Українська Волонтерська Служба), Орест Залипський (Домівка врятованих тварин) правозахисниця Юлія Соловйова (ГО “ЮрШтаб”), Ляна Мицько (Львівський муніципальний мистецький центр), Марта Булишин (ГО “Будуємо Україну разом”) та інші», – розповіли організатори.

Деталі події шукайте на сторінці Форуму волонтерства у Facebook

Детальніше про захід у програмі форуму.

Довідка

Форум волонтерства у Львові організовує КУ Інститут міста та Львівська міська рада у партнерстві з Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні в межах впровадження проєкту «Посилене партнерство для сталого відновлення» за підтримки Уряду Швеції, за підтримки програми «Польська допомога в цілях розвитку» Міністерства закордонних справ Республіки Польща та підтримки Ради Європи у межах проєкту «Зміцнення стійкості демократичних процесів через громадську участь під час війни та в післявоєнний період». Партнери події – компанія N-iX та Garlsberg Ukraine.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ