Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

WINтер Фест: ​у Львові за день планують зібрати мільйон на "Валькірію"

У межах одноденного фестивалю також проведуть аукціон артефактів війни, з якими попрацювали українські митці.

Організатори дійства розповідають, що під час фестивалю буде можливість пройти тренінги на військову тематику і дізнатись багато нового з основ стрілецької справи та української розвідки. 

Також варто відвідати панельну дискусію “Що для нас є безумовною перемогою?”, спікерами якої стануть громадський діяч і волонтер Сергій Притула, матрос ЗСУ та народний депутат Роман Лозинський, парамедикиня з Азовсталі Мар’яна Мамонова, військовий та адвокат Масі Найєм, психотерапевт, доктор медичних наук та член Унівської групи Олександр Фільц. 

А для наймолодших учасників працюватиме тематична зона з майстеркласами.

Усі охочі зможуть взяти участь в Аукціоні трофеїв. Більшість із лотів аукціону  опрацьовані українськими митцями артефакти війни, кожен із них має свою історію. Долучився до благодійного проєкту український художник Любомир Медвідь.

Відбудеться благодійний WINтер Фест 17 грудня на території FESTrepublic за адресою: вулиця Старознесенська, 24-26. Аукціон розпочнеться о 16:30. 

Мінімальна вартість вхідного квитка на фестиваль  300 гривень.  

Детальна програма заходу за покликанням.

Реєстрація та квитки — тут

До слова, увесь прибуток від продажу квитків буде передано Благодійному Фонду Сергія Притули для купівлі безпілотника “Валькірія”, виготовленого ТОВ «Авіаційні системи України», який призначений для повітряної розвідки, відеоспостереження й корегування артилерійського вогню.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ