Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

XII Фестиваль «Різдвяна зірка» відбувся у Винниках

Фестиваль дитячого хорового мистецтва «Різдвяна зірка» відбувся у храмі свв. рівноапостольних Володимира і Ольги УАПЦ м. Винники вчораі, 14 січня, повідомили у міській раді Винник.

11 дитячих колективів зі Львова та Винник вітали гостей фестивалю народними і авторськими колядками, щедрівками, віншуваннями під супровід найрізноманітніших музичних інструментів.

Благословили захід парохи усіх місцевих храмів:

«Колядки єднають усіх в одну велику родину Божих дітей, - наголосив парох храму Воскресіння Господнього отець Петро Паньків, - нехай сьогоднішня коляда буде піддана всім нам у молитві, хай вона дійде до неба і нехай Господнє благословення буде над цими молитвами і над Україною».

Розділив радість української колядки з присутніми міський голова Винник Володимир Квурт, який привітав настоятеля храму, домівки фестивалю – отця Василя Петрика і співорганізаторів фестивалю директора БДЮТу Ольгу Соколик та мецената Богдана Голіяна.

На фестивалі звучали твори українською, польською та латинською мовами.

Всі дитячі колективи отримали дипломи, кубки та нагороди за участь у ХІІ Фестивалі дитячого хорового мистецтва «Різдвяна зірка».

Ведуча дійства – вихованка БДЮТу Вікторія Штурмак.

Нагадаємо, 23 жовтня 2016 року у Винниках також відбувся І фестиваль дитячої духовної пісні «Під твій покров святий…».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ