Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Я не хочу бути арбітром у ситуації з депутатами-прогульниками – Василь Терещук

«Я не хочу бути арбітром у ситуації, яка склалася довкола депутатів-прогульників», – про це «Гал-info» повідомив керівник прес-служби Львівської обласної ради Василь Терещук.
 «Підрахунок кількості прогулів депутатами сесій обласної ради проводився апаратом обласної ради. Про результати підрахунків було відомо заступнику облради та іншим посадовим особам. Ми просто виконали їхнє розпорядження і розіслали потрібним засобам масової інформації ці дані», – зазначив керівник прес-служби.
За словами Василя Терещука, «ця інформація буде перевірена, оскільки БЮТ зробив запит. Як тільки нам будуть відомі якісь результати, то ми відразу ж розішлемо їх засобам масової інформації для спростування або ж підтвердження існуючих даних».
Нагадаємо, що голова Львівської обласної організації ВО "Батьківщина" Іван Денькович вважає, що керівництво облради подало невірні відомості про відвідування сесій облради депутатами, через що БЮТівці виявилися більшими прогульниками, ніж нашоукраїнці. Іван Денькович є заступником голови Львівської облради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ