Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Я не переконаний, що Віктор Янукович прибуде на Львівщину, – Богдан Бедрило

„Приїзд прем’єр-міністра Віктора Януковича на Львівщину очікується вже близько двох місяців, і я не переконаний, що цього разу він таки прибуде у Львів, тому Народний Рух України ще не визначився зі своїми діями і планами, якщо прем’єр все-таки прибуде у нашу область”, – повідомив „Гал-info” заступник голови Львівської обласної організації Народного Руху України Богдан Бедрило.
           За його словами, політраді партії ще не відома програма візиту Віктора Януковича, „тому і не складено план дій нашої політичної сили”.
            „Безперечно, прем’єр-міністр повинен приїхати у регіон і поцікавитись, яка ситуація у нашій області, проте можливий його приїзд не слід розглядати як остаточний, бо дуже багато разів цей приїзд переносився. Інше питання, як члени НРУ ставляться до такого прем’єра, дії якого та його політичної сили систематично порушують Конституцію України, тому потрібно реагувати на його приїзд у Львів”, – зазначив Богдан Бедрило.
Нагадаємо, 30 січня на Львівщині очікують приїзд прем’єр-міністра України Віктора Януковича. Це буде другий візит глави уряду в нашу область. Вперше він відвідав Львівщину ще за часів свого першого прем’єрства.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ