Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Я залишаюся в політиці — Віталій Кличко

«Я залишаюся в політиці і я залишаюся в Київській міській раді. Я активно весь час тренувався, але ніхто того не помічав. Я залишаюся працювати в Київраді, а спорт мені у цьому допоможе», — зазначив всесвітньовідомий український боксер Віталій Кличко, відповідаючи на запитання «Гал-info».
 «Свого часу я завершив боксерську кар’єру через серйозну травму, — розповів Віталій Кличко. — Для того, щоб відновити сили після неї, потрібно 6-9 місяців. На сьогодні я пройшов всі медичні тести і прийняв рішення втілити в життя мрію, про яку я вже багато говорив. Я хочу, разом із братом написати яскраві сторінки в боксі. Ніколи в історії професійного боксу два брати не були одночасно чемпіонами світу в різних версіях. Сьогодні у нас з Володею є реальні шанси втілити нашу мрію в життя — стати одночасно чемпіонами світу».
Нагадаємо, Віталій Кличко - депутат Київської міської ради, лідер блоку свого імені, нещодавно заявив, що повертається у професійний бокс, щоб втілити в життя спільну мрію братів Кличків – одночасно стати чемпіонами світу в різних версіях.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ