Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Як МФО компанії надають гроші в борг без перевірок

Компанія CreditPlus активно розвиває проект приватного фінансування фізосіб за допомогою фінтех інструментів, що дозволяють отримати грошову позику на карту без перевірок на всій території України.

Віддалене мікрокредитування онлайн з моментальною виплатою грошових коштів на карту клієнта - це нова віха в області кредитування. Такий спосіб дозволяє отримати гроші на карту в лічені хвилини. При цьому, абсолютно не важливо, в якому стан знаходиться кредитна історія, і чи є вона взагалі в принципі. Також не має ніякого значення фінансове становище позичальника, наявність джерел доходів, підтверджена документально офіційна робота, і звичайно ж зовсім не потрібні поручителі. Ці атрибути традиційного кредитування пішли в минуле.

Як отримати миттєвий кредит через інтернет

Сьогодні послуги миттєвих позик доступні у всіх населених пунктах України, навіть там, де немає представництв або філій кредитних компаній. Щоб отримати грошову позику, не обов'язково виходити на вулицю, оформити договір і отримати гроші можна через інтернет. Зазвичай, процедура оформлення позики, однакова у всіх компаніях, все зводиться до трьох-чотирьох дій:

  1. Оформлення формальної заявки.
  2. Реєстрація в сервісі кредитування.
  3. Проходження процедури перевірки.
  4. Підписання договору і отримання грошей.

Які документи знадобляться

Говорячи про МФО компанії, а це саме вони надають послуги моментального онлайн кредитування, слід зазначити, що вони принципово відрізняються від банків або кредитних компаній, в які раніше зверталися українці.

Якщо банки прискіпливо оцінюють клієнтів, і відмовляють при найменших невідповідності вимогам, то компанії мікрокредитування працюють з точністю до навпаки. У МФО не звертають увагу на фінансовий стан клієнтів, і кредитують практично без перевірок і відмов.

Фактичний список необхідних документів абсолютно мінімальний:

  • Паспорт громадянина України
  • Ідентифікаційний податковий номер

Цього цілком достатньо, щоб фінансова компанія змогла ідентифікувати особу клієнта і провести процедуру верифікації. У більшості МФО компаній процес верифікації базується на можливості ідентифікації клієнта за допомогою зазначеної ним банківської карти, на яку він, після підписання договору кредитування, отримує гроші. Ця процедура дозволяє з 100% гарантією заблокувати будь-які шахрайські спроби отримати гроші на чужу карту.

На відміну від банків, МФО компанії не кредитують на великі суми, найчастіше українці беруть до 4000 - 5000 гривень, але можна отримати і 500 гривень, і 10000 гривень. Саме тому такі позики називають мікрокредитами. Одним з недоліків є термін кредитування, всі компанії (за рідкісним винятком) надають позики на термін не більше одного місяця.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ