Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Які бувають картки для виплат: обираємо варіант для себе

Картка для виплат – не просто шматок пластику, а запорука зручності та фінансової свободи. Вона дозволяє швидко і безпечно отримувати зарплату, стипендію, пенсію чи інші виплати, не витрачаючи час на відвідування банківських відділень. 

Але карток для виплат існує чимало, і кожна з них має свої особливості. У цій статті на прикладі Райффайзен Банку ми розглянемо різні варіанти, щоб ви могли зробити правильний вибір.

Пенсійні картки

Дві головні особливості пенсійної картки від Райффайзен Банку – це безкоштовне обслуговування та можливість користуватися численними знижками та бонусами. Це означає, що ви можете отримувати свою пенсію без зайвих витрат і додаткових платежів, а також мати доступ до вигідних пропозицій у магазинах, аптеках та інших сервісах.

Пенсійна картка дозволяє зручно та безпечно знімати гроші в будь-якому банкоматі або оплачувати покупки безготівково. Ваша пенсія автоматично зараховується на рахунок у день виплат, і вам не потрібно відвідувати банк.

Наприклад, Райффайзен Банк пропонує кілька варіантів карток, які чудово підходять для пенсіонерів:

  • Райфкартка + Visa Gold – преміальна картка, яка не лише забезпечує стандартні функції, але й дає можливість отримувати кешбек 1% на покупки в обраних категоріях. Ви також отримуєте безкоштовне зняття та поповнення коштів, безкоштовне відкриття рахунку та безкоштовне користування пакетом послуг за умови виконання певних критеріїв;
  • Visa Fishka для пенсіонерів-водіїв – з нею ви отримуєте додатковий кешбек від Райфу на АЗС “ОККО”: +2 грн/л за Pulls 95 та Pulls Diesel, +1 грн/л за бензин та ДП, +0,5 грн/л за газ, і 5% кешбеку на інші товари на ОККО.

Студентські картки

Студентське життя сповнене можливостей, але часто вимагає економії та ефективного управління фінансами. У попередньому розділі ми вже згадували про Райфкартку + Visa Gold та Visa Fishka, які можуть бути корисними для студентів також. На сайті банку є детальна інструкція, як зробити картку студента без візиту у відділення. Одразу після оформлення вона буде доступна у віртуальному варіанті, що дозволить вам негайно почати її використовувати. 

Однак давайте звернемо увагу на ще одну чудову пропозицію картки для виплат від Райффайзен Банку. Картка АТБ – оптимальний варіант для тих, хто прагне отримувати максимум вигоди від своїх щоденних покупок:

  • знижки 5% на понад 700 товарів в мережі магазинів АТБ + економія до 40% з ексклюзивними знижками щотижня;
  • кешбек на визначені категорії – 10% на товари для тварин, 1,5% – витрати у кафе та ресторанах;
  • безкоштовне обслуговування та поповнення;
  • платежі та перекази IBAN без комісії.

Зарплатні картки

Будь-яка дебетова картка від Райфу підійде для тих, хто отримує зарплату. Кошти зараховуються на вашу зарплатну картку в той самий день, коли роботодавець здійснює виплату. Всі операції з рахунком можна зручно здійснювати через застосунок Raiffeisen Online або на сайті банку. Ви можете замовити зарплатну картку онлайн, аналізувати виписки, здійснювати безготівкові платежі та багато іншого.

Отже, якщо ви шукаєте надійний і зручний спосіб отримання пенсії, стипендії, зарплати або інших виплат, зверніть увагу на дебетові картки від Райффайзен Банку. Вони дозволяють вам максимально ефективно управляти своїми коштами.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ