Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Як перевести в готівку криптовалюту у Львові?

На сьогоднішній день криптовалюти стали дуже популярними, про них, напевно, не чув лише лінивий. Їх стало можливо не тільки обмінювати на звичайні гроші, але й оплачувати товари, послуги та багато іншого.

Десятки тисяч різноманітних монет, миттєві транзакції за кордон, ніяких посередників, затримок та мінімум шахраїв, що хочуть нажитися за рахунок інших - це все переваги криптовалюти.

Як купить криптовалюту Україна за готівку?

Купівля криптовалюти практично нічим не відрізняється від звичного обміну валют, таких як долари, євро, франки, фунти і т.п. Важливо, що тут ще варто мати, так це спеціальний криптогаманець, який надійно зашифрований і тому доступ до цифрових активів маєте лише Ви, якщо, звісно, дотримувалися всіх правил безпеки поводження з коштами.

Що ж, купівля біткоїнів або інших криптовалют за готівку має кілька помітних переваг. По-перше, готівкова операція дає Вам значну конфіденційність. Хоча використовувати стандартний криптовалютний обмін зручно, Вам не потрібно розкривати особисту інформацію для підтвердження особи під час купівлі готівкою. Таким чином, купівля біткоїнів за готівку замість банківської картки може бути безпечнішою, оскільки це не дасть Вам стати жертвою крадіжки особистих даних. Це також набагато швидше, ніж завершити обмінну операцію або банківський переказ. Стандартний банківський депозит зазвичай займає від одного до трьох робочих днів. Централізовані біржі часто вимагають перевірки особи перед здійсненням транзакцій, що також може тривати від кількох днів до тижнів залежно від біржі. Обмін саме за готівку може заощадити Вам значну кількість часу.

В Україні найбільш популярним сервісом обміну криптовалют за готівку є Coin24.com.ua. Цей сервіс вже давно себе зарекомендував з позитивної сторони, про що говорять десятки тисяч позитивних відгуків від клієнтів обмінника. Крім цього, репутація підкріплена додаванням сайту в лістинги відомих моніторингових сервісів, таких як BеstChange, XRates, КурсЕксперт і т.д.

Переваги обміну крипти через Coin24.com.ua:

  • цілодобовий обмін в автоматичному та напівавтоматичному (для готівки) режимі;
  • більше 50 криптовалют доступні для обміну;
  • крім готівкових обмінів, можна купити та продати криптовалюту за допомогою банківських карт ПриватБанк, Монобанк, Visa/MasterCard, а також через платіжні системи Payeer, AdvCash, Perfect Money;
  • компетентна та професійна технічна підтримка, що з радістю відповість на Ваші запитання або допоможе здійснити обмін;
  • максимальна прозорість, ніяких прихованих комісій чи зборів;
  • вигідні курси світових криптовалютних бірж;
  • дворівнева партнерська програма, кешбек від обмінів, а також додаткові винагороди за участь в Bounty-програмі сервісу;
  • здійснити готівкову купівлю та продаж криптовалюти можна більш, ніж в 25 містах України, в тому числі й обмен криптовалют Львов;
  • також з недавніх пір сервіс розширив геолокацію своєї роботи, почавши здійснювати готівкові обміни крипти в Польщі.

І це ще далеко не всі переваги обмінника Coin24.com.ua, адже писати чи говорити завжди можна багато, але найкраще все пізнається та порівнюється на практиці, тим більше на власному досвіді.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ