Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Як повернути помилково здійснений платіж за воду: роз’яснення

Якщо ви оплатили за водопостачання та помилково вказали невірну суму, то кошти можна повернути. Що для цього потрібно розповідають у Львівводоканалі.
Фото з відкритих джерел

Отож аби повернути кошти потрібно підійти у один із сервісних центрів Львівводоканалу (вул. Зелена, 64 або вул. Хуторівка, 24) і написати заяву про повернення коштів. А також надати документи, що підтверджують здійснення оплати.

Взірець заяви нададуть безпосередньо у сервісному центрі. А з собою необхідно мати документи, що засвідчать здійснення оплати, а саме:

1) Квитанцію про здійснення оплати (роздруковану).

2) Виписку із банківськими реквізитами, куди мають бути повернуті кошти.

3) Паспорт та ідентифікаційний особи, що здійснила оплату.

4) Прізвище особи в копії квитанції на оплату повинно відповідати прізвищу заявника, який хоче повернути помилково оплачені кошти.

«Натомість, якщо сума переплати за воду незначна, то вона може бути використана для оплати за воду на наступні місяці. До прикладу, якщо ви мали сплатити за серпень 250 грн, а помилково сплатили 520 грн, то залишок буде зараховано за оплату за вересень і вам не доведеться робити повернення.

Термін повернення помилково сплачених коштів, за умови написання заяви та подачі копій квитанції про оплату та реквізитів банку – до місяця часу», - пояснили у ЛМКП «Львівводоканал».

Графік прийому громадян у сервісних центрах ЛМКП «Львівводоканал» з понеділка по четвер, з 09:00 до 17:00, а у п’ятницю – до 16:00 год. 

Важливо - під час повітряної тривоги сервісні центри не працюють.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ