Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

СБУ розповіла, як Росія використовує Московський патріархат у гібридній війні

Служба безпеки України презентувала серію спеціальних інформаційних буклетів, присвячених терористичній діяльності спецслужб РФ в Україні та використанню Росією у гібридний війні релігійних структур Московського патріархату.

Про це йдеться у повідомленні прес-центру СБУ.

У рамках продовження інформування громадськості про форми і методи російської агресії Служба безпеки України презентує серію спеціальних інформаційних буклетів.

Перші два випуски присвячені терористичній діяльності спецслужб РФ в Україні та використанню Росією у гібридній війні релігійних структур Московського патріархату. Буклети, які видані українською та англійською мовами, містять спеціальні QR-коди, що надають можливість прямого доступу до компільованої інформації про відповідні факти російської злочинної діяльності як викриті СБ України, так і зібрані громадськими активістами.

Тематика перших випусків є невипадковою. Як зазначив Голова СБУ Василь Грицак: «Цілеспрямоване інспірування російськими спецслужбами міжконфесійних конфліктів в Україні у поєднанні з провокаціями прямої терористичної дії може стати приводом для відкритого військового вторгнення ЗС РФ в нашу країну».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ