Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Як у Дрогобичі борються зі стихійними ринками

На Львівщині у Дрогобичі упродовж тижня склали 16 адміністративних на стихійних торговців у центрі міста. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі Дрогобицької міської ради.
фото ДМР

У центральній частині Дрогобичі досі незаконно триває стихійна торгівля харчовими продуктами «з асфальту».

КП «Муніципальна варта» спільно з поліцією регулярно проводить рейди з метою перенесення торгівлі у криту частину центрального ринку. Однак, торговці повертаються до незаконної торгівлі знову і знову.

За останній тиждень службовцями Муніципальної варти було складено на торговців-порушників 16 адмінпротоколів з подальшим накладенням штрафів.

Про це у понеділок, 19 серпня, у ході щотижневої наради міського голови Дрогобича з керівниками структурних підрозділів ДМР, комунальних підприємств та держустанов міста повідомив керівник КП «Муніципальна варта» Євген Блонський.

Проблему стихійної торгівлі у центрі міста вирішуватимуть завтра під час Круглого столу.

«Завтра о 11:00 у Світлиці Дрогобицької ратуші шляхи вирішення проблеми стихійної торгівлі у центрі Дрогобича шукатимуть під час Круглого столу. Попередньо заплановано, що участь візьмуть близько 35 учасників — представники місцевого самоврядування, керівники КП «Дрогобицький ринок» та КП «Муніципальна варта», експерти, фахівці у сфері економіки, охорони здоров’я, журналісти, громадські активісти, представники торговців», — зазначив керівник прес-служби ДМР Зеновій Квасній.

Як додав посадовець, Круглий стіл відбудеться в межах співпраці Дрогобицької міської ради з Українським кризовим медіа-центром, в межах програми USAID #ВзаємоДія!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ