Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Як у Львові розвиватиметься Індустріальний парк «Сигнівка»

15 березня, у Львові обговорюватимуть Концепцію Індустріального парку «Сигнівка». На заході за участю представників влади та бізнесу представлять ключові висновки й рекомендації щодо розвитку Індустріального парку «Сигнівка».
Фото - ЛМР

Майбутній муніципальний індустріальний парк буде розташований у промисловій зоні «Сигнівка», на земельній ділянці площею 15 га, повідомляють в ЛМР. 

Згідно з концепцією, індустріальний парк орієнтуватиметься на малий та середній бізнес. Попередньо, сюди входитимуть машинобудівні компанії, а також підприємства галузі легкої промисловості та деревообробки.

«На сьогодні впорядковано усю необхідну містобудівну та земельну документацію, сформовано та відведено земельну ділянку. Нещодавно презентували фінансову та сервісну моделі індустріального парку, етапності та вартості проєкту для депутатів Львівської міської ради. Наступний етап – реєстрація індустріального парку та оголошення міжнародного відкритого конкурсу з відбору керуючої компанії індустріального парку», – повідомляють в управлінні інвестицій та проєктів Львівської міської ради.

Дата презентації концепції парку: середа, 15 березня 2023 року. Початок о 10:00 год. Місце проведення: GRAND HOTEL LVIV (центр Львова, просп. Свободи, 14). 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ