Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Як відбувається стажування курсантів академії ДПСУ на кордоні

Фото  ДПСУ
Фото ДПСУ
Фото  ДПСУ
Фото ДПСУ
Фото  ДПСУ
Фото ДПСУ
Фото  ДПСУ
Фото ДПСУ
1/5
Курсанти факультету охорони та захисту державного кордону академії ДПСУ стажуються на кордоні. Про це сьогодні, 7 лютого, повідомили Гал-інфо у прес-службі Державної прикордонної служби України.

На початку лютого у курсантів факультету охорони та захисту державного кордону академії розпочалось двотижневе стажування.

Чи може майбутній прикордонник стати справжнім професіоналом з охорони державного кордону маючи тільки теоретичні знання? Однозначно - ні. Такої думки дотримується керівництво Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького, факультетів та кафедр під час організації та планування навчального процесу в академії. Тому для курсантів четвертого курсу навчального закладу й було заплановане практичне засвоєння матеріалів.

Тому за планом на початку лютого у курсантів факультету охорони та захисту державного кордону академії розпочалось двотижневе стажування. 

Нині курсанти прибули безпосередньо в підрозділи на всіх ділянках державного кордону. На відміну від минулих років, стажування курсантів проходитиме на первинних офіцерських посадах, тобто безпосередньо на тих посадах за напрямами підготовки, на які прийдуть випускники академії після закінчення академії.  

Майбутні офіцери вчитимуться виконувати завдання на посадах начальників відділення прикордонної служби, перших заступників начальників відділу прикордонної служби, а також на посадах оперативно-розшукових підрозділів.

Зараз курсанти старанно опановують свої майбутні первинні офіцерські посади, на практиці здобувають досвід керування особовим складом, займаються плануванням служби та беруть у ній безпосередньо участь. Зокрема несуть службу у прикордонних нарядах з охорони держрубежу, планують порядок дій при зміні обстановки на ділянці кордону, проводять заняття з підлеглими тощо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ