Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Як вибрати чоловічі кросівки

Чоловічі кросівки – незамінний елемент сучасного стилю.

Часи, коли чоловічі кросівки були призначені виключно для спортивних занять, давно минули. Сьогодні хоча б одна їх пара знайдеться на полиці майже в кожного. Не дивно, адже це взуття не має собі рівних за зручністю, універсальністю та варіативністю дизайну. Підходящу модель знайдуть як спортсмени, так і любителі повсякденного стилю кежуал чи більш оригінальних рішень. Це можна зробити як у звичайних магазинах, так і онлайн за посиланням. Але для того, щоб кросівки гармонійно вписались в образ, забезпечували свободу руху і довго носились, необхідно звернути увагу на деякі нюанси.

Купити чоловічі кросівки: як не розгубитись серед всього різноманіття

Купити чоловічі кросівки – завдання не настільки просте, як це здається з першого погляду, бо вибір справді широкий.

Вони різняться за призначенням:

  • Спортивні (для бігу, футболу, баскетболу і т.д.);

  • Трекінгові (для активного туризму);

  • Повсякденні (для прогулянок чи роботи, якщо немає суворого дресс-коду);

  • Fashion-моделі (з нестандартним дизайном, екстравагантними деталями, що привертають до себе увагу).

За сезонністю таке взуття буває літнім, зимовим та демісезонним. Визначившись із призначенням та періодом року, коли будуть носитись кросівки, потрібно обрати матеріал. Верх може бути зроблений із натуральної шкіри чи замші або їх штучних аналогів, тканини, текстильної сітки. Для виготовлення підошви спортивних кросівок зазвичай використовують спінені матеріали (філон, філант, EVA), повсякденних та туристичних – гуму в різних модифікаціях та поліуретан. Матеріали ультрамодних екземплярів важко перелічити – все залежить виключно від фантазій дизайнерів. Деякі брендові кросівки чоловічі, ціна яких може сягати справді величезних сум, навіть прикрашені золотом та дорогоцінними металами. Такі кросівки чоловічі купити можуть лише «обрані».

Як вибрати кросівки чоловічі

В магазин, де продаються кросівки чоловічі, варто приходити, уже визначившись із призначенням, бюджетом та матеріалом виготовлення взуття. Вибрану пару слід ретельно оглянути: наскільки рівний та міцний шов, надійна проклейка, чи немає дефектів. Обов’язково потрібно приміряти кожен кросівок, щоб пересвідчитись, наскільки зручно буде їх носити: в деяких випадках від численних примірок правий може бути більшим, ніж лівий, чи навпаки. Для вибору кросівок різного призначення існують окремі критерії. Універсальні варіанти повинні дозволяти шкірі дихати, надійно фіксувати стопу, мати помірно жорстку підошву, підходили до основного гардеробу свого власника.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ