Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Як вибрати дерев'яне ліжко в спальню?

Обирайте найкращі ліжка для спальні з масиву дерева від Woodman. Великий вибір двоспальних ліжок з можливістю швидкої покупки.

Двоспальне дерев'яне ліжко ALLEGRO, бук

Повноцінний сон – це запорука здорового життя. Для цього потрібно забезпечити комфортні умови, аби щодня насолоджуватися нічним відпочинком. Обирайте лише перевірених виробників, що гарантують довгу службу меблів. Наприклад, ліжка з масиву дерева завжди вважався символом якості і витонченості у виробництві меблів.

Проте завжди орієнтуйтеся на свої відчуття та зручність при використанні спальних елементів інтер’єру. Залежно від ваших потреб матрац має бути пружний або твердіший та анатомічно підтримувати спину вночі. До того ж, не забувайте про естетичний показник: потурбуйтеся, щоб ліжко в спальню відповідало загальному інтер’єру.

Види і стилі ліжок з масиву дерева

Двоспальне ліжко з масиву дерева бук CUBE

Для виготовлення двоспальних ліжок найчастіше використовують такі типи дерева:

1. Дуб. Відомий своєю міцністю та довговічністю. Дубове дерево чудово підходить для виготовлення меблів.

2. Бук. Ідеальна деревина для міцного й еластичного кріплення. Надає красивого шарму завдяки природним світлим відтінкам. До того ж, бук пропонує чудове співвідношення ціни і якості.

3. Ясен. Матеріал стійкий до несприятливих природних умов, тому вартість його може здивувати. Має достатню щільність, міцність та є приємним на дотик.

4. Сосна. Яскрава текстура соснового дерева додає спальні легкість і натуральний вигляд, проте ця деревина займає останнє місце зі всіх перелічених, адже часто не служить довше 7 років.

Як визначити оптимальні розміри ліжка для спальні?

Вибір розмірів ліжка залежить від розмірів спальні і ваших особистих вподобань. Перш за все, врахуйте доступний простір у кімнаті, адже дерев’яне ліжко повинно зберігати комфортні зони для руху. По-друге, довжина ліжка повинна бути достатньою для зручного розташування на ньому, а матрац має пристосовуватися до спини. В асортименті WoodMan є такі розміри дерев’яних ліжок: 140*200 см, 160*200 см, 180*200 см, а також односпальні ліжка 90*200 см.

Woodman: інноваційні рішення та дизайни ліжок

Двоспальне ліжко з масиву дерева CARRE

Компанія Woodman спеціалізується на створенні інноваційних рішень у дизайні сучасних ліжок. Вони поєднують найкращі традиції майстерності зі сучасними технологіями, створюючи унікальні та функціональні вироби. Woodman виготовляє широкий спектр спальних ліжок з масиву дерева різних стилів та розмірів. Від класичних до сучасних, кожне ліжко створюється з увагою до деталей та з використанням вишуканих дерев'яних матеріалів. Ви можете швидко і просто купити ліжко двоспальне на сайті WoodMan.ua. 

Як доглядати за дерев’яним ліжком?

Дерев'яні ліжка, зокрема ті, виготовлені з масиву дерева, потребують належного догляду для збереження їх краси і довговічності. Регулярно протирайте поверхню, щоб не накопичувати пил і бруд, і не забувайте про матрац. Рекомендуємо користуватися спеціальними засобами для дерева, які живлять і захищають поверхню, що допоможе підтримувати природний вигляд дерева.

Ліжка Woodman - якість та гарантія надійності

Дерев’яні ліжка з дуба ручної роботи від WoodMan точно подарують вам зручний сон. Вони виготовлені із сертифікованої деревини, що не шкодить вашому здоров’ю і довкіллю. Матеріал екологічний, без домішок та шкідливих речовин, приємний на дотик і естетичний з вигляду, тому створює сприятливе середовище для якісного сну. Оформлюйте замовлення просто і швидко на нашому сайті та насолоджуйтесь довговічними меблями. Ви можете купити двоспальне ліжко з безкоштовною доставкою  у Львові, Києві, Одесі та інших містах України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ