Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Як зірвати джекпот у Лото Максима: традиції та прикмети гравців

Не існує єдиного універсального рецепта, як виграти головну грошову винагороду у лотерею.

Дехто користується раціональним логічним підходом та вираховує ймовірність виграшу в різних іграх за допомогою математичних обчислень. Хтось покладається на удачу на всі 100% і використовує, наприклад свої щасливі числа, заповнюючи лотерейний білет.

Однією з найпопулярніших лотерей в Україні сьогодні є Лото Максима, де ви можете, придбавши всього один лотерейний білет, виграти джекпот у понад 1 млн грн. На щоденній основі відбуваються розіграші призів, і ви легко можете взяти участь у грі на https://unl.ua/uk/games/maxima - як гравці вираховують свої шанси на перемогу?

У багатьох з них існують якісь ритуали та прикмети, що дозволяють почувати себе більш впевнено протягом гри. І нерідко призводять до того, що людині вдається забрати крупну суму.

Стратегії та підходи гри в Лото Максима

Граючи в Лото Максима, необхідно закреслити 5 номерів з 45, що розташовуються на ігровому полі. Обираючи комбінацію чисел, можна керуватися різними стратегіями:

  • статистикою, яка показує, які кульки випадали найчастіше, а які майже не з'являлися;
  • автоматичним заповненням – багато гравців вірять у те, що випадкові числа, заповнені комп'ютером, будуть більш вдалими, ніж ті, що вибрані вручну;
  • щасливі числа – ваші дати народження або номер будинку, а також цифри, що супроводжують вас протягом усього життя і приносять удачу.

Найпоширеніші прикмети гравців у Лото Максима

Не всі гравці люблять покладатися на математичні обчислення. Щобільше, багато хто воліє не вираховувати свої шанси на перемогу, витрачаючи купу часу, а просто довіритися удачі. І, покладаючись на фортуну, не зайвим буде мати в арсеналі кілька прикмет, які навіть якщо не спрацюють в прямому сенсі цього слова, то помітно підвищать впевненість гравця. А відтак можуть наштовхнути його на вибір правильної стратегії гри.

У гравців Лото Максима існує кілька перевірених прикмет, які вони щоразу використовують:

  1. Купляючи лотерейний білет, оберіть собі талісман

Для усіх сфер життя багато людей мають різні талісмани. Це можуть бути прикраси та інші дрібні аксесуари. І ось такий оберіг можна мати і для того, щоб виграти в Лото Максима. Вважається, що талісмани приносять позитивну енергію і, відповідно, удачу. Вони використовуються абсолютно в різних культурах, ними можуть виступати монетки, підвіски у формі підкови або чотирилисника, камінці, що вважаються символічними для вашого знаку зодіаку тощо.

LeZAvGHlUDJg6HmTMQAP9iybybQzEhR0cWtvhjsxrlm5ttQUQ8tHu61O7Y43FYSm13fDNO3qK57t-kW25ZP0OywngkhCnOK3yWzoT-nWrBIAww03ywkco5GJQTx9-0M9ZeG8RIvtmqeQaNr5Z3EAnd4

  1. Ставка на віщі сни

Якщо ви вірите у те, що сни з'являються не просто так, а несуть з собою якісь знаки та натяки на те, як нам потрібно вчинити, перенесіть цю стратегію на гру в Лото Максима. Так, наприклад не обов'язково бачити уві сні конкретні числа, які потрібно буде закреслити. А певні натяки від підсвідомості.

Можливо, вам наснилося, як добре ви проводите час в улюбленій кав'ярні – згадайте номер будинку та вулиці, на якій вона знаходиться. Або ж номер мобільного телефону, за яким можна зв'язатися з працівниками кав'ярні. І використайте ці числа в лотерейному білеті.

TuBCRvCP5LheXMoGCXS1uzH4m7yChveHLchusXV1_baX4D1Rc2z4giKsE_fOUsUvNWF9ctAofPtcbwT1zNx6PjqlmKwDcRGHItxmn5s80e-Lji6U8GdMX1K413KU8Jhw06iADBLFdEME07yvsqh6ieM

Існує ще багато різних способів, які використовують як новачки, так і досвідчені гравці в лото, аби підвищити свої шанси на здобуття джекпоту. Однак найбільш дієвим залишається регулярна гра – чим частіше ви ставатимете гравцями Лото Максима, чим більше різних стратегій будете випробовувати, тим більше шансів на те, що одного разу вам сильно пощастить.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ