Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Яке приладдя обов’язково повинен мати майстер манікюру

Манікюр був і залишатиметься затребуваною процедурою, завдяки якій жінки і нерідко чоловіки можуть доглядати за своїми нігтями, роблячи їх в рази привабливішими та просто акуратними.

Коли ж мова йде про професійні послуги, майстер манікюру просто не зможе обійтися без відповідного обладнання, яке не просто полегшує його роботу, але й робить її можливою, а ще безпечною та якісною.

Та якщо ви тільки-но плануєте ступити на цю стежину, крім проходження навчальних курсів, мусите мати на контролі й питання щодо забезпечення себе усім необхідним приладдям. Яким саме? Давайте виокремимо кілька ключових позицій.

Лампа для манікюру

Такий прилад, як лампа для манікюру, є невід'ємною складовою арсеналу кожного професіонала. Вона використовується для полімеризації гель-лаків або гель-систем, які дозволяють створити стійке, а головне блискуче та привабливе покриття на нігтях.

Для досягнення оптимальних результатів і забезпечення якісного манікюру, важливо звернути увагу не лише потужність лампи, але й на можливості світіння, від чого залежатиме швидкість висихання.

Правильно підібраний пристрій забезпечить швидке та рівномірне полімеризування покриття, що дозволить майстру, власне, ефективно виконувати свою роботу.

Інструменти для манікюру

Мова йде про набір, що складається з:

  • Кількох видів ножиць (прямі і вигнуті);
  • Кусачок, пушера, списа тощо.

Нігтьові пилки і бафи

Ці інструменти використовуються для формування та полірування нігтів. Вони дозволяють майстру створити різноманітні форми нігтів та надати їм гладкий, блискучий вигляд.

Фрезер

Ще один важливий пристрій – фрезер для манікюру, позаяк використовується для обробки та формування нігтевої пластини, видалення кутикули та залишків гелевого покриття, а також для виправлення невеликих дефектів.

Важливою особливістю фрезера є наявність різних насадок, що дозволяє майстру підібрати оптимальний інструмент під кожного клієнта окремо, враховуючи потребу в тій чи іншій роботі з нігтями.

Освітлення

Правильне і ефективне освітлення робочого місця важливе для якості та точності виконання манікюру. Майстри цієї справи часто використовують спеціальні лампи або навіть лупи з підсвічуванням.

Окремо згадаємо і про спеціальний стіл, сидіння для майстра і клієнта, дезінфекційні засоби для обробки інструментів і рук та інші.

Підсумовуємо

Певна річ, згадане вище приладдя - це лише деякі з інструментів, які знадобляться майстру манікюру, щоб не просто надавати послуги належним чином, а й досягати професійних результатів та мати чимало вдячних клієнтів.

Обирайте такі речі без поспіху, не економте на цьому, оскільки від пристроїв для манікюру залежатиме рівень вашої роботи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ