Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Які авто купували львів'яни у травні

Минулого місяця у Львові та області зареєстрували понад 300 нових легковиків, серед яких були машини вартістю майже 200 тисяч доларів США, повідомив аналітичний відділ RST.

Як інформують у RST, сумарна вартість зареєстрованих автомобілів у регіоні минулого місяця перевищила 10 мільйонів доларів США без врахування ціни додаткового обладнання.

Найбільше автомобілів, які купили у Львові та області, входить у ціновий діапазон від 17 до 35 тисяч доларів США. Таких машин 44%. Ще 28% зареєстрованих авто коштували понад 35 тисяч. Середня ціна автомобіля в регіоні у травні перевищила 32 тисячі доларів США, – повідомляє аналітичний відділ сайту з продажу автомобілів RST.ua.

Найпопулярнішими були автомобілі марки Renault. У регіоні зареєстрували 35 таких авто на суму півмільйона доларів. Також львів’яни часто купували Volkswagen і Toyota. Серед моделей найкращі продажі були в Kia Sportage. Крім цього, в регіоні зареєстрували Mercedes S-Class Coupe за 170 тисяч та 3 автомобілі Porsche Cayenne, вартість кожного становить майже 200 тисяч доларів без врахування вартості додаткового обладнання.

Загалом, у травні українці витратили понад 200 мільйонів доларів на нові автомобілі. Кількість проданих авто у травні становила понад 6,6 тисяч. Серед них були як преміальні машини, так і російські ВАЗ та УАЗ.

Нагадаємо, у квітні у Львові та області зареєстрували майже 300 нових автомобілів, серед них був Bentley Mulsane вартістю майже півмільйона доларів

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ