Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Які страви найчастіше замовляють в Україні

Коли раптом захотілося поласувати чимось смачненьким, але в той же час поживним, перше, що спадає на думку, це, безперечно, блюда на замовлення в якомусь класному онлайн-ресторанчику.
1/1

Українці дуже полюбляють таку послугу, адже вона має купу важливих для сьогодення переваг.

До прикладу, швидка доставка піци в Києві – це чи не найкраща нагода поласувати улюбленою стравою, не покидаючи меж власної оселі. А це особливо актуально, коли у вас щільний робочий графік, або вам просто-напросто бракує часу, щоб сходити в піцерію чи готувати вдома.

1/2

Але, як кажуть, не піцою єдиною. Окрім цього популярного італійського блюда, українці полюбляють замовляти й інші не менш смачні і поживні страви. Які саме? Про це далі в нашій публікації.

Суші

Наступними в умовному рейтингу страв, які найчастіше замовляють українці, є японські суші та роли. Це популярні смаколики, які:

  • Доступні в широкому різноманітті;
  • Вирізняються особливим смаком;
  • Є поживними та дозволяють урізноманітнити раціон.

Дійсно суші – це ТОП-вибір для цікавих посиденьок в колі рідних і друзів, або просто, щоб ласувати їх під час перегляду цікавого фільму. Не завжди є час, щоб сходити в ресторан, але якщо замовити якийсь класний сет з доставкою, можна на всі 100% компенсувати похід до закладу харчування.

Страви Wok

Зараз дуже популярними є страви Wok, тобто китайська їжа в картонних коробочках. Це локшина, приготовлена в спеціальній сферичній сковорідці. До неї додають всілякі начинки – м'ясо, овочі, гриби, морепродукти, соуси тощо. У підсумку виходить дуже смачно і поживно.

А ще один величезний плюс, що такий смакоти можна замовити додому, щоб не витрачати час на приготування власноруч.

Гавайський боул

Останнім часом це блюдо стало справжнім трендом у Європі, не оминувши, звісно, й Україну. Смачна, корисна та поживна їжа, яка припаде до смаку навіть найвибагливішому гурману. Цю страву готують, як правило, з рисової крупи, а також додають овочі, куряче м'ясо, зелень, яйця, сир, морепродукти, соуси. Це своєрідна тарілка здорового харчування, яка водночас є поживною і смакує по-особливому.

До речі, це блюдо легко готувати вдома, але коли нема часу чи натхнення, його можна просто замовити додому, що, власне, досить часто і роблять українці.

Така файна послуга, як доставка їжі до дому чи у офіс, - це не просто якась чергова примха. Часто це, так би мовити, життєва необхідність, яка може виникнути за різних обставин. Тому активніше користуйтеся такою можливістю і ніколи не відмовляйте собі у поживних смаколиках.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ