Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Янукович доручив розслідувати ДТП, що сталася у Хмельницькій області

Президент України Віктор Янукович дав Доручення Міністру внутрішніх справ Віталію Захарченку ужити вичерпних заходів щодо повного, об’єктивного i неупередженого розслідування кримінальної справи, порушеної за фактом дорожньо-транспортної пригоди зi смертельними наслідками, що сталася 31 грудня 2011 року в Чемеровецькому районі Хмельницької області.

Про результати проведеної роботи Міністр має доповісти Главі держави до 20 січня.

Генеральний прокурор Віктор Пшонка має забезпечити належний нагляд за додержанням вимог закону під час розслідування цієї кримінальної справи.

Як повідомлялося,31 грудня 2011 року у Чемеровецькому районі поблизу села Вільхівка (Хмельницька обл.) невідомий водій автомобіля Toyota Land Cruiser, рухаючись по автодорозі Гусятин - Городок, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з автомобілем ВАЗ 2109 під керуванням жителя Вільхівки. За даними МВС, внаслідок ДТП 27-річний водій ВАЗ та його 54-річна пасажирка отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості і були госпіталізовані. Ще один пасажир ВАЗ 2109, житель міста Гусятин, 1959 року народження, від отриманих травм помер на місці події.

Водій автомобіляToyota після скоєння ДТП з місця пригоди зник. Внаслідок вжитих оперативно-розшукових заходів з'ясувалося, що на згаданий транспортний засіб був виписаний тимчасовий реєстраційний талон, виданий Тернопільською облдержадміністрацією. За попередніми даними, автомобіль, який належить одній із комерційних структур, деякий час перебував у користуванні Тернопільської ОДА,але договір оренди був розірваний і машину повернули власникам.

Працівники УМВС України у Хмельницькій області вже встановили особу водія, підозрюваного у скоєнні ДТП. Розслідування обставин ДТП триває.

У ЗМІ повідомлялося, що до ДТП причетний голова Тернопільської облдержадміністрації Валентин Хоптян. Він спростував ці чутки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ