Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Ярош зареєстрував торгову марку "візитка Яроша"

Депутат Верховної Ради Дмитро Ярош задекларував за 2016 рік придбання квартири в Кам'янському (Дніпропетровська область) і право на торгову марку "візитка Яроша". Про це повідомило видання Лівий берег.

Про це свідчать дані Єдиного держреєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Право на "візитку Яроша" депутат придбав ще в жовтні 2015 року, проте в декларації за 2015 рік інформація про неї була відсутня.

Також депутат задекларував придбання 25% житлового будинку в Кам'янському. Депутатська зарплата Яроша становила 120 598 гривень, а забезпечення депутатської діяльності - 169 871 гривень.

Готівкою депутат нічого не задекларував і вкладів у банках не має.

Крім цього, Ярош володіє квартирою (46,4 кв. м), а також автомобілем Skoda Oсtavia (2009 рік випуску). Дружина нардепа володіє квартирою (53,9 кв. м) і автомобілем Opel Astra A5 (2006 рік випуску).

Нагадаємо, інтернет-мем "візитка Яроша" виник у квітні 2014 року як висміювання російської пропаганди і сепаратистів, які заявили про причетність Яроша до перестрілки в Слов'янську Донецької області, в результаті якої одна людина загинула і троє були поранені.

Російські ЗМІ написали, що на блокпост напав "Правий сектор", а МЗС РФ поспішив узяти на озброєння цю версію. Як доказ навели те, що в машинах нападників нібито виявили візитні картки тодішнього лідера "Правого сектора". При цьому на фото і відео з місця подій видно, що машини повністю згоріли, тоді як картки залишилися неушкодженими.

У 2014 році хештег #ВізиткаЯроша став найпопулярнішим трендом українського сегменту Twitter і одним із трендів соцмережі в світі.

Лівий берег

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ