Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ярослав Кендзьор: Призначення Володимира Огризка штучно гальмується у парламенті

„Кандидатура Володимира Огризка буде проголосована у парламенті після проведення переговорів Президента Віктора Ющенка і прем’єр-міністра Віктора Януковича, і в результаті чергових поступок вона може бути проголосована у Верховній Раді”, – повідомив „Гал-info” народний депутат України Ярослав Кендзьор.
 За його словами, подання щодо призначення Володимира Огризка подане у Верховну Раду більше тижня тому, проте воно штучно не виноситься на розгляд.
„Кандидатура подана до парламенту, проте на очах усієї країни ми бачимо невнесення її у порядок денний роботи Верховної Ради України, а це, до речі, суперечить регламенту Верховної Ради. Подання на призначення Володимира Огризка більше тижня гальмується, оскільки Москва не хоче бачити цю людину на посаді міністра закордонних справ, а для представників антикризової коаліції такий сигнал є дуже серйозним, оскільки вона понад усе хоче догодити Росії”, – сказав Ярослав Кендзьор.
Народний депутат також висловив переконання, що прем’єр-міністр Віктор Янукович буде з’ясовувати ситуацію, коли начебто Володимир Огризко розмовляв із російською делегацією із перекладачем. „Бачите, це великий гріх цієї людини, оскільки урядовці вже звикли вірою і правдою служити Москві, тому під час зустрічей розмовляють у Києві російською мовою, демонструючи вірнопідданість, хоча тим самим вони демонструють те, що російські чиновники не знають сусідньої мови”, – зазначив Ярослав Кендзьор.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ